ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΝΟΥ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΝΟΥ 2017

ΑΡΝΑΔΟΣ

 

Το χωριό απέχει 9 χλμ. από τη Χώρα Τήνου. Βρίσκεται σε πλαγιά με θέα το Αιγαίο. Πάρκινγκ, στον αυτοκινητόδρομο που βρίσκεται κατά μήκος του χωριού. Στη κατεύθυνση προς τα Δύο Χωριά βρίσκεται το Εκθεσιακό Πολιτιστικό Κέντρο Αρνάδου, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο.

ΚΑΡΔΙΑΝΗ

 

Το χωριό απέχει 13 χλμ. από τη Χώρα Τήνου. Η πλατεία του χωριού είναι ένα μπαλκόνι στο Αιγαίο, με θέα τη Σύρο και τα καράβια που πηγαινοέρχονται στην Τήνο. Πάρκινγκ, στην πλατεία πάνω από την Εκκλησία και στον αυτοκινητόδρομο της Καρδιανής.

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ

 

Το χωριό απέχει 4 χλμ. από τη Χώρα Τήνου. Βρίσκεται στους πρόποδες του Εξωμβούργου στη νότια πλευρά του νησιού, με πολλές δροσερές καμάρες. Πάρκινγκ, στις εισόδους του χωριού και στον αυτοκινητόδρομο που βρίσκεται κατά μήκος πάνω από το χωριό.

ΧΩΡΑ

 

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός. Βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεγαλόχαρης. Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού. Βρίσκεται στην παραλία της Χώρας Τήνου, πλησίον του Ηρώου πεσόντων. Παλιό Σφαγείο. Βρίσκεται στην περιοχή Σπιτάλια - Καλάμια. Παραλία. Βρίσκεται επί της κεντρικής παραλίας της Χώρας Τήνου.